Arca 2012 – Bronca za jedinstveni pribor za pisanje

Arca 2012

AecaArca 2012, deseta, jubilarna međunarodna izložba inovacija je završena.

Udrugu inovatora Zadarske županije zastupala su četiri člana, odnosno četiri projekta : Rade i Dragica Nekić, Antonia Gospić, Marko Štefanec i Obrt “Jagoda”.

Rezultati ?

Daleko iznad očekivanja, četiri izloška – tri nagrade, uz ispriku Ocjenjivačke komisije što nisu nagradili sva četiri izloška jer smo to zaslužili. Uostalom, bili smo jedan od posjećenijih štandova.

uizz-arca2012

 Nagrade

Arca PrixNajvrijedniju nagradu osvojili su Rade i Dragica Nekić. Za svoj projekt “Kuća prirodne izvrsnosti” osvojili su tzv. Malu Arcu, odnosno Prix izložbe.

“Projekat Kuća prirodne izvrsnosti je razrađena opcija zimskog turizma na Jadranu koja je primjenjiva odmah. To je turizam od 365 dana u godini. To je tisuće zaposlenih. U ovoj situaciji bogomdano. Određena testiranja su provedena… Ja sam lagani optimista. “ kaže gospodin Nekić.

Antonija Gospić osvojila je za svoju kolekciju nakita od stakla i žice, srebrnu medalju s plaketom. Još jedno priznanje za dosad već nagrađivan rad ( nagrada “Plavi cvijet” ) i još jedna potvrda kvalitete Antonijinog rada.

Bronca za Jagodu

I naši radovi, naš pisaći pribor od drva, također je nagrađen. Osvojili smo brončanu medalju sa plaketom.

U onako velikoj konkurenciji sjajnih radova, dobiti priznanje je velika čast i poticaj za daljnji rad i

razvoj.

Bronca za Jagodu - Arca 2012

I ne samo nagrada, već i veliki interes posjetitelja za našim radovima, vrlo su nas obradovali.

Zanimanje za naše radove pokazao je i Predsjednik, gosp. Josipović, što nas je izuzetno počastilo i učinilo vrlo ponosnim.Josipović - Arca2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *