Proizvodi

PROIZVODI – Obrt JAGODA

Naši proizvodi su grafitne olovke , kemijske olovke, nalivpera, odnosno, jedinstveni pribor za pisanje od drva.

Svi naši proizvodi su ručno rađeni, te zbog toga ali i zbog neponovljivosti pojedinog komada drveta,svaki primjerak je … unikat.

U ponudi imamo kolekciju proizvoda od masline, kolekciju izrađenu od vinove loze, i ekskluzivni pribor za pisanje od abonosa (bog oak, mooreiche ), odnosno fosiliziranog hrasta.

Kao posebnost, nudimo i izradu pisaćeg pribora od, za naručioca,  posebno važnog drva ( stablo ili stari drveni predmeti na koje želite sačuvati uspomenu pretvarajući ih u jedinstven uporabni predmet ), te još nekoliko mogućnosti dodatne individualizacije . više…

Sve naše proizvode isporučujemo standardno u originalnoj drvenoj ambalaži i kartonskoj kutiji, a u ponudi imamo i ručno šivane jutene vrećice i ekskluzivne ručno rađene drvene kutije od rijetkog autohtonog drva ; abonos, rogač, iskričavi javor, trešnja itd.

Modeli pribora za pisanje

U ponudi imamo nekoliko standardnih modela pribora za pisanje. Osim standardnih modela nudimo i izradu posebnih, unikatnih modela po želji naručioca ( oblik, vrsta materijala, oprema pribora i sl. ). Cijene modela ovise o materijalu izrade i opremljenosti.

Slim linija

Kvalitetna,jednostavna kemijska olovka i grafitna olovka.
lsporučuje se u ručno šivanim jutenim vrećicama ili kartonskim etui-ma.
Mogu se naručiti pojedinačno ili u kompletu: kemijska­ grafitna olovka.
Mogu se naručiti i u kombinaciji sa nekom od naših drvenih kutija.
Cijena: maslina – 200,00 kn

Vertex

Vrlo kvalitetni dijelovi, pero njemačko, uložak za kemijsku tzv. Parker stil.
Završna obrada krom. Kapica, odnosno zatvarač, metalni, može se kod uporabe odložiti na drugi kraj pribora . Zatvara se magnetski,nema navoja ,  pogodan za čestu uporabu . Isporučuje se u kartonskom etui-u (kemijska ) odnosno  drvenoj kutiji ( nalivpero ).
Cijena: kemijska olovka – od 350,00 kn; nalivpero – od 500,00 kn

Diplomska

Linija “Diplomska”; nalivpero i kemijska olovka.Kvalitetni metalni dijelovi, zatvarač – kapica drveni, može se kod uporabe odložiti na drugi kraj pribora. Zatvara se magnetski, nema navoja , pogodan za čestu uporabu.Isporučuje se u kartonskom etui-u i drvenoj kutiji.
Cijena: kemijska olovka – od 700,00 kn; nalivpero – od 900,00 kn

Supreme

Metalni dijelovi linije Supreme identični su Vertex liniji. Razlikuju se u zatvaraču ( kapici ), koji je kod Supreme-a drveni. Identično magnetsko zatvaranje i mogućnost odlaganja zatvarača na zadnji kraj.Također se  isporučuje u kartonskom etui-u i drvenoj kutiji.
Cijena: kemijska – od 950,00 kn; nalivpero – od 1.200,00 kn

Majestic Junior

Nešto smanjena verzija našeg najvećeg modela Majestic. Identičan vanjski izgled i kvaliteta ( rodij i crni titanij ) Svarovski kristal na klipsi. Konverter – pumpica za tintu. Cijena: kemijska 1.600,00 kuna; nalivpero 2.000,00 kuna

 

Majestic

Masivni, vrlo kvalitetni komad pisaćeg pribora. Vanjska obrada rodij i crni titanij ( vrlo otporno na trošenje ). Kvalitetno njemačko pero sa vrhom od iridija. Ukras na zatvaraču – Swarovski kristal. Pumpica za tintu.Standardno se isporučuje u drvenoj kutijici.
Cijena: kemijska olovka – 1800,00 kn; nalivpero – 2200,00 kn

Narudžba i isporuka

Pisaći pribor, u pravilu, izrađujemo po narudžbi, rok isporuke je 15-30 dana. Pojedine modele u manjim količinama imamo i na skladištu, te ih se može dobiti odmah. Sve informacije zatražite ovdje

Potražite nas i na Facebook-u.