Posebni pribor za pisanje

Posebni pribor za pisanje

Posebni pribor za pisanje, pribor izrađen po narudžbi, odnosno po želji kupca, također je dostupan u našem obrtu. Pri tom nudimo razne načine individualizacije vašeg pisaćeg “stroja”:

Graviranje

Posebni pribor za pisanje - graviranje

 

Nudimo uslugu laserskog graviranja, imena, posvete, važnog datuma ili loga vaše tvrtke.

Gravirati možemo pisaći pribor i/ili drvenu kutijicu.

Izbor pera

Naša nalivpera standardno su opremljena tzv. medium ili perom srednje veličine vrha. Međutim, u skladu sa željama kupca, možemo ih opremiti i sa perom druge veličine vrha: fini  i bold ( deblji ).

Također se mogu izabrati i boja i materijal izrade pera, pa tako možete svoje nalivpero opremiti i sa 18-karatnim zlatnim perom. Sva pera su proizvodi njemačke tvrtke SCHMIDT.

Drugi materijali

Osim maslinova drva izrađujemo i pisaći pribor od crnog hrasta ili abonosa starog više tisuća godina. Plemenito drvo koje je ostalo sačuvano pod naplavinama rijeke Save.

U ponudi imamo i ostale autohtone vrste drva koje se inače komercijalno ne iskorištavaju kao npr:

  • šmrika – koja ima karakterističan miris
  • rogač ( karuba )
  • vrisak- koristi se i za dijelove lule
  • mendula ( bajam )
  • vinova loza
Posebni pribor za pisanje od vašeg drva

Posebni pribor za pisanje - bocelTakođer nudimo i izradu pisaćeg pribora od vašeg drva, bilo da se radi o dijelu stabla do kojeg vam je posebno stalo, ili o komadu drveta nekog vama dragog predmeta koji više nije u funkciji ( npr. komad rebra ili nekog drugog dijela didovog broda i sl. ).

 

 

 

 

Povratak na proizvode | Home